Nieuws

Taribush Kuna Festival

 

Annemarie Brijder Taribush Kuna Festival 2019

 

16 juli 2019. Komend weekend sta ik op het prachtige Taribush Kuna Festival. Erg blij om voor het derde jaar op rij deel uit te mogen maken van dit gave feestje middenin de natuur. Werkelijk een van de meest bijzondere festivals in Nederland die ik ken. Voor wie het nog niet kent, twijfel niet, pak je tent en kom naar Dwingelderveld!

 

Release nieuwe single: Liever

 

single Liever

 

28 mei 2019. Vandaag is mijn single Liever verschenen! Voor deze opname had ik het grote plezier samen te werken met Karin van Kooten op viool, Merijn van de Wijdeven op bass en Hidde Wijga op piano. Liever is online te beluisteren op alle bekende platforms, waaronder Spotify en iTunes.

 

Prijs op Utrechts Kleinkunst Festival

 

Utrechts Kleinkunst Festival 2019

 

16 mei 2019. Bijzonder feestelijke avond afgelopen zaterdag in het prachtige Schiller Theater ‘Place Royale’ in Utrecht. In het monumentale theater – waar Mozart op z’n tiende nog gespeeld heeft (ja nee echt!) – vond de finale van het 11e Utrechts Kleinkunst Festival plaats. Samen met Helena Hulsman (percussie) ontvingen wij de Aanmoedigingsprijs! We zullen avondvullend terugkomen in het Schiller Theater.

 

Interview Annemarie in Zij aan Zij

 

 

10 april 2019. Naar aanleiding van mijn liedje ‘De god van Kees’ werd ik geinterviewd door het blad Zij aan Zij. Een leuk interview over liedjes, politiek en natuurlijk de liefde.

 

De god van Kees

 

 

8 januari 2019. Stomverbaasd en ook een beetje geschrokken van het nieuws over de Nashville-verklaring en het ondertekenen door SGP-leider Kees van der Staaij. Als reactie schreef ik het liedje ‘De God van Kees’ – een bewerking van Joan Osborne’s ‘One of us’. Nieuws- en opiniewebsite Joop publiceerde het.